Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
Aktív témák
-
motor
tag
Ez a téma hasonlít kicsit az INTEL(a király!, az Isten!,a MINDEN!) vs. AMD(van aki ezt szereti?) vitára :) felfogást illeti. Szerintem ez az emberi társadalom egyik nagy megoldandó kérdése.
(A másik meg ugye, hogy itt vannak ezek az AMD-sek - na ezekkel nem tudom mit kéne kezdeni.:DDD) nem tud előre jutni, csak ha (...) a MULTIK- on keresztül.()
Az ember nem olyan állatfajta, hogy nagy eredményeket érhessen el,ha csak egy szerncsefia Bill Gates nem irányítja őket - jelen esetben hatalmas vagyonával egy cél felé.
Tehát a windows volt is lesz is, ez itt a praxis.
Mert ugye a mostani Linux distribúciók tényleg lehengerlőek, de azért ne feledkezzünk meg arról, hogy azért ezeket is az anyagi haszon reményében fejlesztették felhasználó baráttá (és ezt azért írtam így mert ugye sokan fejlesztik a linuxot, meg ingyen: az oké, de ahhoz, hogy disztribúció nélkül jó linux rendszert hozzon létre az ember, ahhoz már azért nem windows-user szinten kell érteni hozzá, még ha csak arról legyen is szó, hogy összegyűjtögetem a jó részeket).
itt a :
VÉGE.. mert az időm véges
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest