Hirdetés
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-

Lusta vagyok meg GUI-s dolgokat használok, de azért lassan beláttam, mikor célszerűbb/jobb terminalos módszert használni. A rendszerrel kapcsolatos infókat meg változtatásokat mindenképpen cli-ből érdemes...
(egyébként sokkal-sokkal több és jobb rendszerinfo cli app és parancs van, mint egyszerű user at gondolná, szóval ezeket GUI-val kiváltani értelmetlen/lehetetlen)A Cinnamon csak adja a keretet a napi használathoz, az azért kell, mert 16GB mellett akar a fene 2-3MB-ot felemésztő pálcika WM-eket használni.
A munkám ugyan desktopon végzem, de csak a böngészőbe kell eljutnom, így közel nulla Linuxos tudással is elvagyok.
(jó persze, home userként már lassan rutinossá válok, igaz mióta nem vagyok aktív, egyre többet felejtek)Furcsállottam is a minapi kollégát, aki 3 nap alatt nem ismerte ki a home user Linuxot és azt mondta, neki ez nem való. Nekem jóval több kellett anno, mint 3 nap, igaz az elszántságom kicsit erősebb volt az övénél, hogy lecseréljem a Wint. Amit nagyon bánok az csak az, hogy 5+ éve léptem erre az útra és nem jóval hamarabb!
Cinmano forever
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

A munkám ugyan desktopon végzem, de csak a böngészőbe kell eljutnom, így közel nulla Linuxos tudással is elvagyok.
(jó persze, home userként már lassan rutinossá válok, igaz mióta nem vagyok aktív, egyre többet felejtek)