Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Egy szóval nem mondtam, hogy buta programokat használok. A távasztali programom is ugyanaz, amit megszoktam (Remmina), a torrent programom is, a képnézőm sem buta, sőt kifejezetten a legjobb programok, és mégse Gnome, vagy KDE-s. Kipróbáltam 3 féle Office programot, és fölénnyel az OnlyOffice program nyert. Minden kritikus doksimat meg tudta nyitni, és a pdf-eket is, ráadásul gyorsabban. Menteni ugyanúgy lehet vele doc-okat pdf-be, excel filejaim is tökéletesen jelennek meg, úgyhogy libreoffice ment a lecsóba.
Amúgy meg olyan egzotikus programokat is használok, mint sacd exctractor (igaz csak terminlos), vagy Flacon (Flac-ek szétbontására javarészt), FF Multi converter (videó konvertálásra is), de ezeket régebben is használtam, és szintén a legjobbak között vannak, nem véletlenül keresgéltem ezeket annyira anno. Xnview meg már Win alatt is a legjobbak között volt, szal attól hogy Openboxozom baromira nem azt jelenti, hogy igénytelen programokat használok. De nem is azt jelenti, hogy minden programot felrakok amit mondanak nekem, aztán egy túlbúrjánzott linuxom lesz. Én kérek elnézést, hogy ésszel használom a rendszerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest