Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem csak a rendszerinfós programoknál hatékonyabb a terminál, hanem szinte minden alkalmazástípusban.
Szerintem home usereknél akkor hatékony a cli, ha már tudja a parancsokat vagy sejti honnan kell előkeresni, ill. ha már legalább egyszer használta az adott disztrón. Emiatt mentem el az összes lecserélt disztrtó history-ját.
A pálcika WM-nek nem csak az alacsony memóriafogyasztás a lényege, hanem a gyors boot, meg használat közben is ultrareszponzív.
Persze, ezek értelemszerűen azért együtt járnak logikusan.....szép is lenne, ha még gyors sem lenne. A boot az mellékes, normál legacy boottal öreg desktopon systemd előtti időkben 3 sec körüli bootok voltak. (multkor valahol linkeltem is, az Archklón volt a 2.7s éppen, eddigi leggyorsabb)
Én is 5+ éve váltottam, és én is bánom, hogy nem váltottam hamarabb.
Na ugye! Szerintem minden értelmes ember így van ezzel, magamat nem sorolom ide Eltées Elemérként.

A fent említett 3 napos kollégának nem volt való a Linux, abban igaza volt. Szerintem az életkora miatt.
Ő hiszi csak ezt, ugyanez Winnel is meglesz nála sajna. Ott sem fog boldogulni, persze szidta a Win topikosokat, de ha ott is ennyire mást csinál, mint amit tanácsolnak..........én sajnálom, mert pont a Mint Cinnamon volt az, amit sok embernek felraktam már, 40-50+ korúaknak és gyakorlatilag nekik úgy tökéletes volt, ahogy feltelepült és csak használták. A legjobb, ha valaki a Winhez is tök kuka, mert az csak leült a géphez használni és nem jutott eszébe sem, hogy elkezdje kutyulászni.
(#561) colomb2
Félsz, hogy nem fogod tudni bekapcsolni legközelebb?

Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- nVidia tulajok OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest