Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyit tudok, hogy ez egy régebbi film, persze valami gányolt akármi, no és én ezt töltöttem volna fel kérésre az openload-ra. Az meg qrva lassan kódolja át mp4-be, ezen akartam gyorsítani, mert ma már minden azonnal kell nekem is természetesen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én annyit tudok ezekről a kodekekről, hogy tök hülye vagyok hozzá, mkv-ről tudtam, hogy konténer, így bármi lehet benne, de ha az mp4 is ilyen öszvér valami, akkor a fene ott egye meg. Lehet, hogy jóval hamarabb végez az online konverter, mint én.
De végül is az ffmpeg meg annak a frontendje múködött, de már kezdem érteni, miért konvertálta ugyanúgy az online felület az mp4-et, mintha nem is az lenne már általam!

Sajna ezeken pikk-pakk túl akarok lenni, ezért nem fogok soha annyit bíbelődni vele, hogy átlássam jobban.....galád egy dolog, de ez van mégis.

Igazából, ha tudnám, milyen kódolású mp4 kéne annak a nyamvadt oldalnak, ill már több oldalnak, akkor ki is tudnám talán választani a kimenetet a programban, de nem tudom, mire vágynak ezek az online oldalak. Mármint a reklámbevételen kívül.
(#515) Frawly
Már meggyógyult a FF, tudtam jól dolgozni rajta, rohadt idegesítő tudott lenni, hogy elment az összes kieg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)