Aktív témák
-
Adi
senior tag
Ne értsetek félre, nem akarok senkit piszkálni.
Nem értem, hogy mi a gond a hangkártyákkal pl. Arról tudok, hogy az UHU-nak (1.0) az AC97-es cumókkal gondja van, egy barátom szívott vele, az újban már javítani fogják.
De a 8.2-es SuSE nekem egy duronos meg egy celeronos gépre úgy fölmászott, hogy csak néztem, alig kellett hozzányúlni. Mindent megtalált, minden működik, csak lestem. :)
Érdemes hangkártyáknál az ALSA cumóit kipróbálni, ugyan a 2.4-es kernelnek még nem része alapból (de a SuSE pl. beleteszi), de jóval többféle hangkártyát támogat, mint az OSS.
Itt fölöttem panaszkodtak, hogy egy napig tartott beállítani ezt, fél napig azt, stb. Ez könnyen lehet, ha tapasztalatlan vagy, de gondold meg, hogy mi van a mérleg másik serpenyőjében: nem kell pár havonta újratelepítened. :DDD
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest