- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
válasz
ubyegon2 #14088 üzenetére
Igen, elég nagy hülyeség szerintem is. Érdekesség hogy a W11 telepítés sem olyan egyszerű hogy next next, hiányoznak neki RST driverek meg ilyenek. Szóval egy nem hozzáértőnek ez a gép eléggé meh lenne.
Próbáltam közben más Linux distrokat is, openSUSE látja a billt, viszont ez meg a külső billt és a hangkarit nem.
-
Alcsi69
senior tag
GuyZZZ and GrillZZZ!
Kezdek kiragelni, eredetileg KDE Plasma-s Fedora-t raktam fel az új laptopra (Vivobook S, 12500H, 16GB memó, 500GB NVMe SSD), de még véletlenül sem akarja érzékelni a lapi billjét (külső billel telepítettem az OS-t).
Ezután próbáltam egy Manjaro Live USB-t, szintén ugyanez (igaz, az is KDE volt).
Most pedig a Cinnamon-os Linux Mint Live-ban sem érzékeli, külső bill still megy.
Ez azért fura, mert alapból W11 volt a lapin, minden is működött. Nem, nem fogom sűrűn használni a beépített billentyűzetet, de néha tuti kellene.
Van valami ötletetek ilyen problémára Mint-en belül?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest