- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Tiszteletem mindenkinek, jó hírrel jövök ide hozzátok.
Reményeim szerint idevaló a téma.Megjelent a linuxmint-“Sarah” -18-mate-32 és 64bit verziója és linuxmint-18-xfce-32 és 64bit. ismét egy jól is működő disztribúcióról van szó...
Majdnem lefelejtettem: Linux Mint 18 "Sarah" - KDE 32 és 64-bites disztribúciót..Itt tölthetők is le a disztribúciók saját oldaláról: https://www.linuxmint.com/edition.php?id=220
A disztribúció ki is írása pendriv-ra Rufus-2.11-el sikeres.
A tapasztalataim idáig csak pozitívak a a linuxmint-18-mate-64bites disztribúcióval.
A lényeg live módban teszteltem pendrivel és a hardveres kollégák előtt emelhetem a kalapomat ismételten.
A disztribúció stabilan is működik mert kiválóan is működik...
A gépem összes hardverét is képes mókólás és mindennékül felismerni, firefox alapból játssza a jutubot és nem is akadozik.
A Boot idő látványosan gyorsult live módban pendriv-el, ez fontos tényező a számunkra.
Most megyek és telepítem is élesben a disztribúciót és mindenkinek sok sikert kívánok..
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest