Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A téma összefoglalóra reagálva:
- A játékokhoz a Steam direkt nem került bele? Mert simán megy mint alatt. Én a FEZ nevű játékot toltam egy darabig, nevetségesen olcsó volt. (70%-os kedvezmény), Igaz, hogy nem vittem végig mert meguntam, de a tény attól még tény hogy lehet korhű játékokkal játszani mint alatt legálisan.- Van fizetős sequencer is linux alá. Bitwig a neve, olyan mint az Ableton. A demó módot bárki kipróbálhatja ingyen. Én demó móddal próbálgattam, nem tossz.
-
törölt tag
Jelentem én is migráltam 17.2-re.
Pro:
- A rendszer érzésre gyorsabb
- A stabilitás a jól megszokott
(bár ezt kb 5 perc használat alatt nem lehet eldönteni)
- Minden lezajlott szépen rendbenkon:
- 2 órás volt mindennel együtt, lehetett volna kevesebb is
- Első ránézésre minden maradt ugyanolyan (bár ez nem feltétlen baj)
- Blueman-t használok, és még mindíg trükközni kell a BT hedset csatlakoztatásánál...Egyébként továbbra is az a véleményem, hogy nagyon jó rendszer a mint, remélem így is mard!

-
törölt tag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy beragadt a frissítő alkalmazás mint alatt?
Konkrétan, ott van a pajzs de üres és fehér..
Az apt-get update is elakad ott, hogy frissíti az adatbázist..Szerk.: 17.1-es mintet használok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(bár ezt kb 5 perc használat alatt nem lehet eldönteni)
Rowon