-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon nagy problémám. Újratelepítés után ki akartam próbálni az nvidia drivert a videókártyához (a driverkezelőben volt) és kifagyott a gép és újraindulás után kiírta, hogy nem tud grafikus felületet megjeleníteni, ezért jelenleg csak terminál van. Valaki le tudná írni a driver telepítéshez való parancsot? Videókártya: nvidia geforce fx 5200. Rákerestem a google-ben de sajnos nem működött egyik parancs sem amit találtam, mert mdm újraindítás után újra visszadob. (Nem tudom mi az az mdm.)
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Egy régebbi gépre szeretném feltelepíteni a Linux Mintet, viszont telepítés közben(kb. a felénél) azt írja ki a telepítő, hogy tönkrement a DVD író a gépben és a telepítő összeomlott (amíg nem kezdem el a telepítést addig természetesen minden rendben van a DVD íróval) és lépjek ki. Sajnos az alaplap nem támogatja, hogy pendriveról telepítsem fel és nincs több DVD olvasóm, ezért jelenleg nem igazán tudom, hogy hogyan telepítsem fel.
A kérdésem az lenne, hogy ha átrakom egy másik gépbe a HDD-t, amire telepíteném az op.rendszert és telepítés után visszaraknám a régi gépbe, akkor utána lenne valami baj az eltérő hardver miatt vagy működne minden rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest