- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
válasz
NeoPampalini #15478 üzenetére
-
shadow1901
aktív tag
válasz
mintlin22 #15475 üzenetére
Nem használtam még olyan böngészőt amiben jobb gombra nyílik meg az új ablak. Mióta eszemet tudom görgővel kattintok rá. Akkor új ablakban nyílik meg. Jobbgombra menü van.
Touchpadon nem vagyok benne biztos, hogy minden tacsi, minden böngészővel(vagy filekezelőben) tudja-e, de nekem a 3 egymás melletti ujjal nyílik a link/mappa új ablakban.
(Asztalon is le kell nyomni a tacsit a jobb kattintáshoz.)
A linket ellenőrizni a fölé vitt kurzor után írja a bal alsó sarokban. (Mérete nem tudom állítható-e egyáltalán.) -
shadow1901
aktív tag
válasz
Joker88 #15458 üzenetére
-Total commanderre minek alternatíva, ha ftp-t is külön programmal használod? 2 oldalas file managert a Nemo is tud amit a Cinnamon alapból használ.
-FTP-re szintén alkalmas a Nemo.
-YT letöltésre is a Cinnamon alapból feltett letöltője teljesen jó. (Az ajánlott letöltő az alapja)Total commanderem automatikusan elindítottam, akkor is, ha nem csináltam vele semmit. Simán el tudtam engedni, igaz a 2 oldalast is... FTP nem tudom nálad mit jelent, de nagy valószínűséggel nemo látja a NAS-t minden extra nélkül is. De a menüben van FTP.
Mivel másabb a yt-dlp? Engem ez érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Crucial 240GB SSD eladó
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest