- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petya XT #15476 üzenetére
Ezt írják a fórumukon, beraktam fordítóba nyilván:
Ez a logika áll mögötte:
Ha az LM 22.2-t új ISO-ról telepíti, akkor a hwe kernel 6.14-et fogja használni, amely nem LTS. De ez az újabb hardverek támogatására szolgál, és elkerüli a telepítés meghiúsulását az újabb hardverek esetén, amelyeket a 6.8 nem támogat.
Frissítés esetén továbbra is a 6.8 kernelt fogja használni, amely 2029-ig LTS, mert azelőtt, hogy ezt a gépet használta, bebizonyosodott, hogy a jelenlegi hardveren fog futni. Általában nincs ok az újabb kernelt frissíteni, csak abban az esetben, ha problémái vannak a hardverrel/illesztőprogrammal, vagy szüksége van a 6.14-ben implementált újabb funkciókra.
Ha nem, akkor az LM csapata továbbra is azt javasolja, hogy maradjon a 6.8-as verziónál, amely legalább elméletileg stabilabb lesz.
forrás -
Dévacsen
senior tag
válasz
Engem is érdekelt ez a kernel téma, ha már beigérték...utána keresgéltem, azt írták hogy ha friss telepítést csinál az ember akkor kapja meg a 6.14 et,(ezt még nem próbáltam de lehet majd csinálok friss telepítést valamikor mostanában) ha csak a meglévő rendszeréről frissít 22.2 re ahogy én is tettem , akkor marad a 6.8 az egész életciklus végéig, mivel ez támogatott 2029 ig.
-
zizidor
őstag
válasz
Már korábban is elérhető volt a 6.14, úgy látszik egyelőre nem tették alapértelmezetté. Ettől persze még felrakhatod. Én is próbáltam amikor elérhető lett, de nem működött vele a VirtualBox, ezért inkább hagytam. Most újra megpróbáltam, nem volt jó, de végül csak a kvm_intel modult kellett feketelistára tenni és voilà!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED monitor topic
- Magisk
- VGA kibeszélő offtopik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Okos Otthon / Smart Home
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest