- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasszarvas
tag
Sziasztok,
Már vagy 3 éve gond nélkül ment a letöltögetés egy linux mint-es gépen. Most észrevettem, hogy áll a seedelés a böngészős felületen, (a windowsban egy másik gépen) és a linux gép újraindítás után már nem bootolt be. Gondoltam itt az ideje egy újabb cinnamon verzió feltelepítésének. Fel is tettem a linuxmint-20.3-cinnamon-64bit-es verzióját. Megosztottam szerintem a "filmek" mappát ahová a letöltés megy, beállítottam a távoli elérést a qbittorrentben, és látom a windows-os gépemen a webes felületen a linuxos mappát (filmek) amiben a letöltéstek vannak, tudok letölteni, seedelek stb, ez a része rendben. Azonban a fájlböngészőben nem tudom megnyitni, betallózni a linuxos filmek mappát, pedig szerintem megosztottam, és a routerre kötött médialejátszó sem látja mint megosztás, eddig onnan, a médialejátszón a megosztott mappából néztük a filmeket. A fájlkezelőm ezt írja, mikor a hálózaton szeretném betallózni a linuxon lévő "filmek" mappát: " Ezzel a távoli számítógéppel jelenleg több kapcsolat nem létesíthető, mivel már létrejött annyi kapcsolat, amennyit az fogadni tud".
Segítséget kérek, még azt sem tudom melyik gépen lehet a hiba. Rosszul osztottam meg a mappát, vagy a windowsban valamiért nem tudom megnézni a megosztott könyvtárat, mi lehet? Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- World of Tanks - OFF topic
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sorozatok
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest