- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekzol
tag
válasz
King Unique #8146 üzenetére
Igazából feleségem használta már a Linux Mint-et a netbookomon és nem volt vele problémája. Amíg a szakdolgozatát írta akkor ragaszkodott néhány programhoz (pl. MS Office), addig nem akartam kockáztatni (tudom van Wine, de akkor is) de most már szabad az út. Mondjuk az IrfanView nekem is nagy kedvencem, az XnView-t nem tudom meddig fog tartani megszokni (vagy IrfanV & Wine).
-
szekzol
tag
Sziasztok,
Foglalkoztat egy ideje, hogy a netbookom után az itthoni közösen használt laptopunkra (TP T410) is feltegyem Win7 helyett a Mint Mate-t. Szerintetek, ha a jelenlegi D partíciót NTFS-en hagyom akkor látom-e nagy hátrányát neki? Adat partícióként lenne használva, tele van filmekkel és a torrent is erre megy. A sebességtől és a töredezettségtől tartok...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest