- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekzol
tag
válasz
King Unique #8146 üzenetére
Igazából feleségem használta már a Linux Mint-et a netbookomon és nem volt vele problémája. Amíg a szakdolgozatát írta akkor ragaszkodott néhány programhoz (pl. MS Office), addig nem akartam kockáztatni (tudom van Wine, de akkor is) de most már szabad az út. Mondjuk az IrfanView nekem is nagy kedvencem, az XnView-t nem tudom meddig fog tartani megszokni (vagy IrfanV & Wine).
-
szekzol
tag
Sziasztok,
Foglalkoztat egy ideje, hogy a netbookom után az itthoni közösen használt laptopunkra (TP T410) is feltegyem Win7 helyett a Mint Mate-t. Szerintetek, ha a jelenlegi D partíciót NTFS-en hagyom akkor látom-e nagy hátrányát neki? Adat partícióként lenne használva, tele van filmekkel és a torrent is erre megy. A sebességtől és a töredezettségtől tartok...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest