- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni módszeres hibafeltárásban, illetve megoldásban.
Nemrég váltottam Windowsról Linuxra, nem látok még teljesen bele a lelkébe.
Az alany egy Mint 18.3 KDE, Dell Latitude e6430 laptopon.Alapvető hiba: Suspend/Resume után nincs hang, csak ha újraindítom a gépet.
Először elkezdtem a netet túrni és onnan lehetséges megoldásokat végrehajtani, amivel végül oda jutottam, hogy már nincs hangerőszabályzó ikon az óra mellett (és nem is találom a panel/widget beállítások alatt), illetve a gyorsgombokkal sem tudom állítani a hangerőt, csak ha elindítom a PulseAudio Volume Control nevű alkalmazást, azon belül. Az eredeti probléma közben még mindig fennáll.Hogyan álljak neki a hibafeltárásnak? Sajnos nem tudom hol keressem a hibát, mi hiányzik?
Valahogy vissza kellene állítani az eredeti állapotot, hogy legyen hangerő ikon a tálcán, valamint működjön a gyorsgombos hangerő állítás (multimédia billentyűk) az OSD megjelenítéssel együtt. Majd jó lenne, ha az eredeti problémát is sikerülne megoldani (Resume után nincs hang).Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon