- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni módszeres hibafeltárásban, illetve megoldásban.
Nemrég váltottam Windowsról Linuxra, nem látok még teljesen bele a lelkébe.
Az alany egy Mint 18.3 KDE, Dell Latitude e6430 laptopon.Alapvető hiba: Suspend/Resume után nincs hang, csak ha újraindítom a gépet.
Először elkezdtem a netet túrni és onnan lehetséges megoldásokat végrehajtani, amivel végül oda jutottam, hogy már nincs hangerőszabályzó ikon az óra mellett (és nem is találom a panel/widget beállítások alatt), illetve a gyorsgombokkal sem tudom állítani a hangerőt, csak ha elindítom a PulseAudio Volume Control nevű alkalmazást, azon belül. Az eredeti probléma közben még mindig fennáll.Hogyan álljak neki a hibafeltárásnak? Sajnos nem tudom hol keressem a hibát, mi hiányzik?
Valahogy vissza kellene állítani az eredeti állapotot, hogy legyen hangerő ikon a tálcán, valamint működjön a gyorsgombos hangerő állítás (multimédia billentyűk) az OSD megjelenítéssel együtt. Majd jó lenne, ha az eredeti problémát is sikerülne megoldani (Resume után nincs hang).Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest