- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni módszeres hibafeltárásban, illetve megoldásban.
Nemrég váltottam Windowsról Linuxra, nem látok még teljesen bele a lelkébe.
Az alany egy Mint 18.3 KDE, Dell Latitude e6430 laptopon.Alapvető hiba: Suspend/Resume után nincs hang, csak ha újraindítom a gépet.
Először elkezdtem a netet túrni és onnan lehetséges megoldásokat végrehajtani, amivel végül oda jutottam, hogy már nincs hangerőszabályzó ikon az óra mellett (és nem is találom a panel/widget beállítások alatt), illetve a gyorsgombokkal sem tudom állítani a hangerőt, csak ha elindítom a PulseAudio Volume Control nevű alkalmazást, azon belül. Az eredeti probléma közben még mindig fennáll.Hogyan álljak neki a hibafeltárásnak? Sajnos nem tudom hol keressem a hibát, mi hiányzik?
Valahogy vissza kellene állítani az eredeti állapotot, hogy legyen hangerő ikon a tálcán, valamint működjön a gyorsgombos hangerő állítás (multimédia billentyűk) az OSD megjelenítéssel együtt. Majd jó lenne, ha az eredeti problémát is sikerülne megoldani (Resume után nincs hang).Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 22.10.2025-ig kedvezménes, 120.000ft-os áron!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest