Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android szakmai topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aylarth
tag
Sziasztok,
Az alábbi problémám van. Telepítettem Cinnamon ablakkezelővel a Mint-et, egy A10-7700K APU procival rendelkező gépecskémre.
Majd arra gondolván, hogy milyen jó lesz, feltettem egy ATI drivert, (a honlapról letöltve, biztosan ehhez a APU-hoz), majd aztán az újraindítást követően elkezdett villódzani a képernyő, az indítást követően pár perc után, és utána már nem indult el az x-windows system. Azóta nem tudom elindítani a linux-ot.
Tud valaki segíteni?
Esetleg lehet újratelepíteni....úgy, hogy az eddig beállított dolgot, és telepített dolgok megmaradnak? Vagy mit célszerű?
Előre is köszi!
-
Aylarth
tag
Köszönöm az ötleteket,
Most az AOMEI Partíciós boot pendrive-járól betöltött, és kiírja, hogy dinamikus partíció, a win parancssornál pedig "bootrec.exe /fixmbr" parancsra, hogy a lemez írásvédett...
Azt a CHDSIK- (vagy mi a fene) kék képernyős hibaüzit dobta ki, és mellette annak a meghajtónak a jelét amelyet buheráltam... -
Aylarth
tag
Még annyi, hogy próbáltam már telepítő dvd-ről a "bootsect /nt60 c: /mbr" parancsot is, de úgy sem működik.
A chsdsk /F írásvédettnek ismerte fel azt a meghajtót.
Próbáltam a "bootrec /fixmbr" parancsot is, de úgy sem jött össze
Esetleg a Linux Live CD-ről tudok valami paranccsal helyreállítani? -
Aylarth
tag
Sziasztok,
Az alábbi problémám lenne.
Fel akartam telepíteni a Win 7 mellé egy Linux Mint-et, és a Live USB-s indulásnál nem látta a két külön NTFS partíciót. Ezért Windows alól csináltam a lemezkezelővel egy szabad meghajtót, amin NTFS volt, majd a Live USB-ről formatáltam Ext2 filenrendszerre. Viszont így sem tudott települni rá a Linux Mint, viszont az újraindításkor nem tölt be a Win, kék halál van.
Próbáltam javítani, de nem sikerült neki.
Valakinek van ötlete, hogy lehetne formatálás nélkül helyreállítani? Azt sejtem, hogy az MBR-el lehett a gond, de kérem aki tud egy erre érhető lépéseket az írjon! Thanks!
U.I. Szétb.sz az ideg,mert ma telepítettem újra a win-t....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Automata kávégépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Interactive Brokers társalgó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Lexus, Toyota topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon