- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petersonal
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, fut nálam egy transmission daemonként és valamiért több szálon indul el,ami ugye nem egészséges. Tanácstalan vagyok mitől lehet ez, illetve merre kéne elindulni (nyilván beállításait megnéztem)
(linux mint 17.3)
-
petersonal
tag
Köszönöm a tippet remekül bevált, a 90-100%os CPU helyett most 5-10% megy
Köszönet
-
petersonal
tag
Hello!
Ki szeretném kapcsolni a Desktopos Linux mintemen (17.3 mate x64) a GUI részt. Elég a konzolos rész csak sshzok rá, és sok erőforrást megeszik a gui. Arra gondoltam, hogy ez alapján megpróbálom. Van valakinek ilyenben tapasztalata? A linkelt cikk, jó megoldás lehet? -
petersonal
tag
Hali!
Van egy kódrészletem ami emailt küld ki ha sshn valaki belogol. A kód részletet a /etc/profile-be tettem. rootként teszteltem a kódrészletet levél küldés ok. Ám a file a root root rw r jogokkal jött lére és ugye ha normál user belogolt, csak hibát írt ki, rájöttem hogy jogosultság, átütöttem 777-re, így megy, de nem "túl széles" jogkör ez így? Szerintetek mi lenne erre a megfelelő beállítás? -
petersonal
tag
Oké, ott a pont ez igaz, új kérdésem lenne: petersonal@petya-Mint01 ~/wine-war3 $ ~/wine-war3/wine "C:\game\Warcraft3\Warcraft III\iCCup WarCraft III 1.24e\war3.exe"
/home/petersonal/wine-war3/wine: could not locate Wine source treeitt a teljes parancs amit futtatok és persze a hiba üzenet, megnéztem a cucc ott van, nem tudom mi lehet a gond, esetleg valami ötlet?
-
petersonal
tag
Ok, tudom goóglival kellett volna kezdenem. Elmondom miket próbáltam:
apt-get install ia32-libs-multiarch
apt-get install ia32-libs
sudo dpkg --add-architecture i386
ezek nem váltak be. Esetleg más ötlet? vagy rakjak fel egy 32bites mintet a 64es gépemre v azt annyira nem fogja szeretni? -
petersonal
tag
Sziasztok!
Erről az opredszerről szeretnék játszani warcraft 3 : dota -t ráadásul iccupon keresztül neten. Egy ilyen segítség alapján próbáltam elindulni: [link]
De ennél a sornál: ./configure --with-gnutls kapok 1 ilyen hiba üzenetet: configure: error: Cannot build a 32-bit program, you need to install 32-bit development libraries. A hiba üzenetet értem mert tudok angolul inkább a linuxhoz való nem értésem hátráltat. Tudnátok nekem segíteni, vagy van valaki aki hasonlóan ilyet játszik linux alól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bambano: Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest