- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szépnek nem szép, de jól látható.
Nem szeretem a sötét felületeket. Nekem kell a kék tálca és tetszik a jobb sarokban lévő átméretező/bezáró gomb. Persze a Win7 jobb lenne, de nem találtam ilyen világos felületűt. Miért akar mindenki darkos témát? Persze a rózsaszínű és a baba kék az nekem se jön be. A link alatt lévő képek se tetszenek, túl csicsás. 
Igen az a neve megnéztem. Mondhatni első használatra egyforma nehézségű. Lehet rég használtad már? A rendszer telepítés is változik ahogy látom.
Most már tudom van ilyen is. Bár én ezt be tettem volna egy biztonság nevű csoportba, és onnan lehetne minden hasonló beállítást elvégezni. De így is megtalálom már.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem szeretem a sötét felületeket. Nekem kell a kék tálca és tetszik a jobb sarokban lévő átméretező/bezáró gomb. Persze a Win7 jobb lenne, de nem találtam ilyen világos felületűt. Miért akar mindenki darkos témát? Persze a rózsaszínű és a baba kék az nekem se jön be. A link alatt lévő képek se tetszenek, túl csicsás.
Rowon