- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KAMI911 #4364 üzenetére
Most már jó lett a link, köszönjük! Én követem az oldalatokat, de hátha valaki még nem olvasta ezeket.
Az öreg 17 RC to 17.2 fő disztrómat már le is cseréltem erre, bár most a vivid-es turbózott 17.2-t használom, mert most az van belakva, ehhez képest nincs sok változás a 17.3-ban a gépház alatt, például a xorg, mesa is ugyanaz, de a Szoftverforrások és a Frissítéskezelő meg a többi DE-s dolog sokkal jobb lett, bővebben még nem nézegettem, mert idő és kedv kell a belakásához, utóbbiból még mindig deficitem van.
Első kipróbálás alapján viszont nagyon jónak tűnik és sokkal gyorsabban bootol nálam. Eddig is a Mint volt a favorit, ez még rátesz egy lapáttal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Le Mans Ultimate
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Witcher topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest