Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ugyan már

Dhampir, lev258: Igazándiból a Windows 7-en minden működik, de rettentő sok erőforrást felemészt. Ezért váltottam Linux Mint xfce-re, nem gondoltam, hogy még torrentezni sem tudok ezen a rendszeren, ilyenre hogy ki sem tudom kapcsolni, egy teljesen friss rendszert pláne nem számítottam
Itt nem lehet okot keresni a fagyásra, teljesen tiszta rendszer, nem olyan rég tettem fel, ilyen egy jól megírt szűz rendszer nem produkálhat. Csak a torrentklienseket tettem fel, de mindegyikkel csinálta. Gondolom a nethiány volt a baja, de akkoris nah...Ennek ellenére érdekelne a megoldása a promblémámnak, hátha könnyen orvosolható.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Rowon