- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Magisk
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
ubyegon2 #3756 üzenetére
Ugyan már
Dhampir, lev258: Igazándiból a Windows 7-en minden működik, de rettentő sok erőforrást felemészt. Ezért váltottam Linux Mint xfce-re, nem gondoltam, hogy még torrentezni sem tudok ezen a rendszeren, ilyenre hogy ki sem tudom kapcsolni, egy teljesen friss rendszert pláne nem számítottam
Itt nem lehet okot keresni a fagyásra, teljesen tiszta rendszer, nem olyan rég tettem fel, ilyen egy jól megírt szűz rendszer nem produkálhat. Csak a torrentklienseket tettem fel, de mindegyikkel csinálta. Gondolom a nethiány volt a baja, de akkoris nah...
Ennek ellenére érdekelne a megoldása a promblémámnak, hátha könnyen orvosolható.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest