- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Mint + KDE előttem eléggé leszerepelt. 1280x1024-nek ismerte fel a monitoromat, és ez volt az egyedüli opció, amit felbontásnál engedett kiválasztani. Gyors teszt volt...:-) Majd megnézem másik disztrón is, hátha azokon jobban szerepel majd.
Kipróbáltam a 3.19-es kernelt, nem javított semmit a tearing-el. A driver maradt ugyanaz alatta. Valamit azt hiszem te mondtál a vivid driverekről. Semmi vivdet nem láttam, csak a kernel nevében volt benne. Lehet, hogy túl régi a gép ilyesmihez...
Ahogy nézem írtad, hogy valami extra van 331-re visszaállásnál meg vivid-re frissítésnél is. Én szerintem végignézem a többi disztrót is, aztán ha nagyon muszáj, akkor nyúlok bele ennyire a lecsóba. Egyszerűbb így nekem, mint megpróbálni megtákolni a mostani rendszert. Nekem az jött le, hogy minden hozzányúlástól egyre instabilabb lesz, mert nem értek igazán a lelkéhez, csak vadul nyomkodom a y-t, meg az entert. Wayland-et is megpróbáltam feltenni x-server helyett, nem jött be. Nem meglepő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mercedes topic
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest