Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolifarkas
tag
válasz
Petya XT
üzenetére
Szia.
Köszönöm. A letöltött ISO fájl rendben van a Windows 10 PowerShell ellenőrzésekor kiírt karaktersor megegyezik a hivatalossal. A pendrive-ra irt telepítőt még nem ellenőriztem. Mert a korábban javasolt módon megírt nem működött ezért újra írattam a Rufus-al. A Secure Boot-nál nekem jelenleg nincs / vagy csak nem még nem találtam meg/ kikapcsolási lehetőség csak választhatok a "Windows UEFI Mode" és az "Other OS" között. A korábbi javaslat által megírt pendrive csak az Other OS beállítással volt hajlandó elindulni de később kiakadt. A jelenlegit ezekkel a Rufus beállításokkal csináltam
art séma: GPT, Célrendszer: UEFI, Fájlformátum: FAT 32, Képírás mód: ISO. Most ezzel fogok próbálkozni az általad és Petya XT által javasolt módokban. Remélem sikerrel járok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nintendo Switch 2
- Az év legjobb zenei albumai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- MCDODO T03 fejhallgató
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
art séma: GPT, Célrendszer: UEFI, Fájlformátum: FAT 32, Képírás mód: ISO. Most ezzel fogok próbálkozni az általad és Petya XT által javasolt módokban. Remélem sikerrel járok.
Rowon