Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ezt én is most vettem észre, hogy az ISO 6.14-en van. Nem nagyon értem én sem, hogy miért maradt a frissített rendszer 6.8.on, simán lehetne 6.14. Nálam pl. azért fontos, mert a pipewire hanghibái a brand gépeimnél 6.12 felett oldódott meg. Az információknál, amik az új rendszert beharangozták, nyugodtan oda lehetett volna írni, hogy frissítésnél nem az lesz, mint a frissen telepített rendszernél. Tudom, fel lehet tenni, de akkor is.
-
törölt tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Attól függ, hogy mit nevezel stabilitásnak, nálam az, hogy minden megfelelően működik.
pl az Audacious hangerő szabályzója nem jelenik meg, stb... attól még a rendszer stabil.
Miért bagatellizálod el? Önmagához képest 50-60%-al több frissítés jön ki a hibajavítások miatt, ahhoz mi köze van a rollingnak, 10 évet nem akarsz visszamenni az időben, hogy akkor mik voltak?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon