- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Kamera, mikrofon... minden? Az jó.
Haverom kínlódott a ryzenes laposával, mert nem volt kamerája, azt hiszem Viber alatt.
Aszi123:
A feltöltés relatív, lehet nem viszik a cuccot. A Mint tűzfalát nem tudod kikapcsolni(így olvastam) , kernel szinten működik. Mindenképpen ki kell nyitni a portot, és beállítani az alháló ip-t, amit a routerben is MAC-hez rendelsz, akkor mennie kell. uPnP nem kell. A Qbit és Transmission is szépen megy nálam, ilyen probléma nem volt. Ha itt nyitva van a port, amikor fut a kliens, és zárva ha nem, akkor jól be van állítva: [link] Tároló vagy flatpak? Melyiket tetted fel?
-
Aszi123
tag
Wilmára ma dobtam egy qBittorrenetet. Délután ránéztem, nem tölt fel. Mi fene? Tűzfalba beállítom, semmi eredmény. Ok, akkor portot nyitok neki, fel nem töltene az istenért sem. Mint tűzfal ki, majd a routeré is, fel nem töltök
, Nat alatt nem vagyok. Asszem az Uma alatt volt ilyen gondom, de nem emlékszem a megoldásra, ha fejbe lőnek sem. Lehet jön vissza a Virginia, vagy a 21-es, vagy elébb megnézek pár kernelt. .
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest