- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
MA volt alkalmam tesztelni a kamerát ugy hoyg legyen otthon valaki .
Előszőr még maradtam az eredeti config fájlnál.. de nem lett külön FTP user létrehozva az eredeti linuxmint user van beirva.
A kamera jelzi a riasztást elkezdődik a felvétel.
A Home mappába létrehoz egy mappát saját magának ( eddig nem volt ott a neve pedig a kamera HW azonosítója) ( a 2 C1 kezdődésű, mivel 2 kamerával kisérletezek most)
Ezzel egyidőben mivel böngészőbe néztem a kamera élőképét, a kezelőfelületen kidobott egy ilyen hibaüzenetet
a kamera FTP beállításai pedig ezek

A tesztet lefuttattam ott azt irta hogy success...
Ami fura hogy mappát létrehoz.. csak a videot nem tölti fel, ha böngészőbe megvan nyitva a kamera képe akkor az adott gép-re is menti a videot itt ez működött ebből gondolom hogy a kamera beállítása jó hanem a gond valahol alinux mint en lessz a vsftpd-vel vagy nem tudom...
Átmásolva a Te uj config fájlodat a helyzet ugyan az. kitöröltem a mappákat, valaki elsétált a kamera elött a mappát létrehozta és ugyan azt a hibaüzenetet dobta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon