- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zoltanz #11842 üzenetére
Google úgy látszik különcködik, bezzeg az őskövület Kitkat-es tableteket meg telefonokat engedi a mai napig újonnan árulni.
Nekem minden programból hiányzik a frissítés opció és csak gondolom Frissítéskezelővel frissíthető, meg Synapticból, meg terminálból. Ezt szeretem ebben a rendszerben. FF-nál ha rányomok a névjegyre nincs ott a frissítés keresése gomb, se Thunderbirdnél, Telegram és Skype és Twitch sem keres frissítést, nincs is bennük frissítés opció. Ez mind át van költözve a frissítéskezelőbe közösen. Na ez az amit a W10-ben is meg kellett volna csinálni a jelenlegi erőltetett autoupdate helyett, mind Windows, mind programszinten. -
válasz
zoltanz #11842 üzenetére
deb [arch=amd64] http://dl.google.com/linux/chrome/deb/ stable main
Nekem fenti tárolóból van fenn Chrome, igaz nem használom, de mindig a többi csomag frissítésekor látom, hogy az is frissül. Ha használnám, lehet láttam volna ezt a fura jelenséget, amit említesz, de idegesítene is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest