Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler
üzenetére
Az Appimage ezzel szemben egy telepítés nélkül futtatható fájl - hasonló mint a Win.-es portable app
Sorry, tényleg igazad van, épp a minap ki is próbáltam egy ilyet valakinek a kérdésével kapcsolatban! Na jó, szóval ez volt a tudtam csak nem sejtettem kategória nálam!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a sandboxos dolog meg, hogy egyszer rak fel magának egy külön kis disztrót, ez úgy nagy vonalakban megvolt, köszi! Viszont jó, hogy leírtad, mert sokan nem tudják és itt amit leírtak 2 hete, azt már senki nem fogja látni!

Ezek azt biztosítják hogy a programok tudjanak olyan apróságokat használni mint a hang, a képernyő, és így tovább (pl. GTK3, d-bus, X11, Wayland, Pulseaudio).
Na ugye!? Egy kis disztró a nagyban! Kellene a ragyának. Ebben igaza van a nagyArchúaknak, hogy mindenki olyan disztrót használjon, ami a frissítési módszerével biztosítja a hardverek működését. Emiatt is bőven elég lenne azoknak Arch és klónjair használni, akinek nagyon új hardverei vannak. No de a hype meg a hűdejó, ha egész nap frissíthetek valamit érzés.......
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Rowon