- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dani_kp #9955 üzenetére
sudo apt-get install pulseaudio-equalizer
Ez a parancs mindig a legfrissebbet fogja felrakni!!! Synapticban ki kell választanod a verzió kényszerítést a Csomag menüpontnál!
Most felraktam és működik, előtte le volt szedve a friss bionic verzió persze és egyből kijelöltem synapticban a PPA-s verziót. Viszont felraktam a panelre is az equalizer kisalkalmazást. Elindítottam egy YT music-ot és most lehet állítgatni és eddig még jó, a panel kisalkalmazással is lehet állítani.
A panel kisalkalmazást kell utólag felrakni, valamint felraktam ezt a fil-plugint is, nem tudom ennek van-e valami köze hozzá:
ettől független dolog, de inkább a sudoapt
-get helyett használd asudo apt
csomagkezelő parancsot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Viccrovat
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest