Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
gregory91
üzenetére
Ez az egyik legrosszabb gyakorlat, minden mappában, minden fájlnak mindenki által való futtathatási jogot adni. Nem csak biztonságilag gáz, hanem ha fájlkezelőkben nézel egy ilyen mappát, az egész összehánytnak tűnik, nem lehet megmondani, hogy melyik fájl való tényleg futtatásra (azaz melyik bináris vagy script), és melyik nem. Meg backup megoldásoknak is betehet, ha az archive flaget elállítja minden fájlon. Nagyon kezdő koromban én használtam ezt a 777-es gányolós módszert, majd leszoktam róla. Erre nem a chmod, hanem a chown való, amivel tulajdonost, meg csoportot tudsz módosítani, a többi engedélyt, attribútumot meg nem bántja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- FÉL Áron: NASCAR 25 - PC - Steam Kulcs
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon