Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
gregory91 #9840 üzenetére
Ez az egyik legrosszabb gyakorlat, minden mappában, minden fájlnak mindenki által való futtathatási jogot adni. Nem csak biztonságilag gáz, hanem ha fájlkezelőkben nézel egy ilyen mappát, az egész összehánytnak tűnik, nem lehet megmondani, hogy melyik fájl való tényleg futtatásra (azaz melyik bináris vagy script), és melyik nem. Meg backup megoldásoknak is betehet, ha az archive flaget elállítja minden fájlon. Nagyon kezdő koromban én használtam ezt a 777-es gányolós módszert, majd leszoktam róla. Erre nem a chmod, hanem a chown való, amivel tulajdonost, meg csoportot tudsz módosítani, a többi engedélyt, attribútumot meg nem bántja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest