-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
#63718632 #9589 üzenetére
(bocsánat, nincs szívem off topikba tenni)
Csak megerősíteni tudom egy régi gép kapcsán, kezdő linuxosként...ja, és már a terminált is használtam, nagyon tetszik...
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem fogok kihívásokba ütközni...sőt...GYERTEK CSAK, GYERTEK...
A lényeg, úgy döntöttem, elkezdem aktívan használni a többi gépen is. Meglátjuk, de a jelek szerint egy újabb szerelem van kibontakozóban. Tisztára úgy érzem magam, mint mikor életem első Pc-jére haver felrakta az első oprendszeremet. Első héten vagy kétszer jött újrahúzni a masinát...de belejöttem, és imádtam mikor valamilyen felmerülő problémát sikerült megoldanom magamnak...mert már kínos volt havert újra hívni.
Nos, akkor KEZDJÜK is...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen SSD-t vegyek?
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Revolut
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest