- One mobilszolgáltatások
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
Most én nem értelek téged. A mokutil-lal te nem kikapcsoltad, hanem megkerülted a secureboot-ot. Szerintem ez semmivel sem jobb. Ha secureboot-ot akarsz használni, írd alá a drivereket annak módja szerint adott kernelhez. Nvidia driverrel kapcsolatban láttam már több leírást is a neten. Azokból el lehet indulni.
A secureboot az én szememben nem biztonságosabb semmivel, csak egy újabb kifejezés a gyanútlan felhasználók hamis biztonságérzetének növelésére. Sajnos a tényleges biztonságot jelentő része nem a gépben van benne, hanem a külső aláírt kulcsokból jönne. Csak sajnos ezt is már többször átverték.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest