-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
kislaci #9312 üzenetére
Mindkettőre:
Kövesd végig a Jackal-el folytatott beszélgetést: [link], ez alapján meg tudod csinálni.
Mondjuk a 26GB az kicsit sok. Nem tudom a 17-es Mint mennyi kernelt tart meg, 18.3-on ahogy néztem, csak egy LTS és az aktuális kernel kerül tárolásra. Ha lesz helyed, lehet érdemes lenne frissítened...
Addig meg keresd meg a csomagkezelőben a kerneleket és szerintem csak a legnagyobb verziószámost hagy meg. Aztán ha az megvan, megint add ki azt a parancsot amit lentebb írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest