Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Nemo / Nézet-en belül van a Nagyítás, Kicsinyítés, Normál méret - azzal próbáld meg, 18.2-n most működik a billkombója. Ctrl - , Ctrl +

Ez tiszta sor, de ez csak a nemoban megnyitott adott könyvtárban lévő ikonok méretét változtatja. Itt az a bug, hogy a desktop ikonméretet ha egyszer beállítod az úgy is marad. :) Be lesz drótozva.

igen boot után a beállított érték 100%-ra áll, de az ikon mérete az asztalon a korábban akár tévesen is beállított %-os értéken marad.

De itt egy videó róla:

[link]

Jól van, most már összeállt a kép valamennyire, először akartam is kérdezni, miért a Nemoból állítgatod desktop ikonokat, mert emlékeztem rá, hogy anno én azt a desktopon állítgattam. Ezek szerint ezt még 18.1-nél csinálhattam, mert ott meg is van az opció erre:

Rémlik is valamely verzió megjelenésekori leírásból, hogy a Nemo dolgait integrálták az asztalba, ezek szerint ez is ennek esett áldozatul. Nem volt túl jó ötlet, vagyis az ötlet az jó lett volna az egységes megjelenés szempontjából....az viszont gáz, ha 18.2 óta nem csináltak vele semmit.
    Abban bízzunk, hogy most már még jobban a Cinnamonra tudnak koncentrálni, ha már a KDE verzió kiesett a kalapból. :)

Új hozzászólás Aktív témák