Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha szerkeszted a /etc alatti configokat akkor kell grub-update, ha kozvetlenul a cfg-t szerkeszted akkor egy grub-update utan azok a modositasok elvesznek.
Ez tiszta, de én a /boot alattit szerkesztettem. Sok esetben viszont mégis ott maradt a bejegyzés, tényleg nem értem.
Nem lehet elegszer leirni, kezzel nem szerkesztjuk a grub.cfg-t.
Hiába írod le ezerszer is, tisztában vagyok vele, de akkor ezt hol tudom belerakni máshol:
processor.nocst=1én csak a boot.cfg-ben tudom alkalmazni:
linux /boot/vmlinuz-4.8.0-53-generic root=UUID=c68058b3-04e1-4afb-8bd3-6cf016e7c1aa ro quiet splash processor.nocst=1 $vt_handoff
Ha van helyettesítő módszered, ne titkold sokáig!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- EAFC 26
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- SoundBlaster X-Fi
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Rowon