Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szuper! Ne csinálj semmit. Kérdezd meg magadtól, hogy az abszolút alapokkal tisztában akarok-e lenni?
Ha még a rendszer és a DE közötti különbség is idegen számodra, akkor komolyan bele fogsz ütközni olyan dolgokba, amik elveszik a kedved a későbbiektől....
A KDE-s rendszer eléggé más a Gnome alapúaktól, szerintem akkor se vált így felületet, ha 10-en bíztatnak. Ha valami nem úgy működik, akkor nem tudsz hová nyúlni és csak megutálod a Cinnamont.
A Téma összefoglaló tanulmányozására szánj pár órát, napot szerintem. Nem fogod megbánni. Én hetekig csak olvasgattam és úgy próbálgattam ki dolgokat, nem csak úgy, hogy lesz, ami lesz.

A KDE-s rendszered particionálása teljesen ésszerűtlen és felesleges a /home is, ha tudnád, hogyan használhatod ki, akkor sem menne KDE/Cinnamon váltásnál.
Ez csak az én kezdő/laikus véleményem, de mivel én is így kezdtem, mint te, akár hihetsz is nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Diablo IV
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.16.)
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rowon