Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Könyvtárakat filmekkel zenékkel stb egyenként így törölgetni, gépírónőt játszva...
Csak az első parancot kell begépelni:sudo nautilus(vagy caja, vagy az épp aktuális fájlkezelő)vagy
sudo su -(vagy caja, vagy az épp aktuális fájlkezelő)
nautilusInnen már teljes rendszergarázda vagy, tiéd a pálya.
azt hittem ettől többre képes azért már a linux. Nekem az kéne mint windowson: rendszeradminisztrátori jogkörrel törölhessek kijelölt mappákat egy ablakos fájlkezelöben..
Csak másképp kell elindulni, és nem jobb gomb-> rendszergazda, hanem parancssor -> rendszergazda.
Azér' ez nem olyan magy etwas.Én W7 alatt inkább parancssorban keresek (
dir /s /b | qgrep -X -yopcióval), mert az explorer-be beépített keresőmotor kb. vacak... alig talál meg valamit. Ja, és vállalati környezetben nincs alternatívája, vagy engedélyezett 3rd app a w7-hez, Szóval a w7 ennyit sem tud: normálisan keresni a beépített fájlkezelővel. Csak gondoltam megemlítem...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon