Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique
    titán

Hali!

Nos megcsináltam a win7 telepítés uefi módban, és aztán linux mint-et szintén uefi módban.

Linux működik, indításkor felajánlja a windows indítását., köszönöm mindenkinek aki segített!!

diskpart-tal sikerült megoldani a problémát.

Viszont windows nem indul el, a következő hibakódot adja ki:
    [kép]

Az uefi-s usb-s windows 7 telepítőt a "másolgatós " módszerrel csináltam, a rufusz megoldással nem indult el a telepítő, hibakóddal leállt.

Vagy ezt windwos fórumban kérdezzem inkább?

"Az uefi-s usb-s windows 7 telepítőt a "másolgatós " módszerrel csináltam, a rufusz megoldással nem indult el a telepítő, hibakóddal leállt."

Az UEFI-hez való opciót állítottad be neki [link], jó a pendrive? A Rufus eddig mindenkinél megcsinálta jól, még NTFS-re formázva is működött bizonyos gépeken. Win7-nél pont a manuális másolgatós módszer problémásabb, mert a rendszer eleve elavultabb és korlátoltabb UEFI terén, mint az újabbak... De elvileg a gyári DVD lemezről is telepíthető. Az említett hibaüzenettel meg a másik OS topikjában kéne érdeklődni. Illetve meggondolni ezt az egész UEFI-s telepítést, mert eleve inkább az újabb Windowsok profitálnak belőle.

Új hozzászólás Aktív témák