- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17 - alap
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Tudnátok mondani programot vagy kódot (terminálhoz), ami eszközkezelőt vagy CPU/RAM figyelőt eredményez? Vagy nem tudom pontosan mi kellene nekem, a problémám a következő;
Linux Mint 17 Mate 64Bit on a FujitsuSiemens T5010
Valami túlhajtja a procit. Legalábbis túlmelegszik, de nem olyan szinten.... <- ez zagyvaság.
Szóval, laptopról van szó, melynek a ventilátora állandóan megy szinte és nagyon forró levegőt tol ki.
Tehát a proci hűtő pasztája és rendszere rendben van, mert a hőt átadja és a rendszer sem jelez elégedetlenséget és én sem tapasztalok a gép menése közben. Ventilátor jó, szűrők tiszták.
Tehát rendszer szintű a probléma, valami megy a háttérben, aminek nem kellene. Win7 alatt nem csinálja. Sőt, Mint Mate 13 64Biten sem.
Leginkább akkor produkálja, ha;
- Netezek
- Hálózatra van csatlakoztatvaSzóval tudtok ajánlani valami figyelőt, amivel kiszűrhetem a tettest?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon