Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
nemurea
üzenetére
A Google tárolóját kell felvenni, majd telepíteni a google-chrome-stable csomagot, Debian/*Ubuntu alapú leírást itt találsz hozzá.
A stable helyett ajánlom a google-chrome-beta csomagot, a bétás Chrome sem instabilabb, mint a végleges, és az újdonságokat hamarabb kapod meg vele, és gyakrabban is frissül. Akármelyiket is választod, mindegyik felteszi a Pepperflasht is, nem kell neked szenvedned vele. Utána már elvileg jó lesz Chromium alatt is.
Egyébként nekem pozitívak a tapasztalataim Pepperflashsel, szerintem gördülékenyebben fut, mint az Adobe-féle NPAPI-s, amit én csak nagypapisnak hívok. Mondjuk most már Archon vagyok, így még nem tettem fel, Archon a nagypapis flash is gördülékenyebben fut alapból, de majd sort kerítek a borsos flashezésre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon