Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
A kommentek hatására újra elővettem a témát a gépemen én is, tényleg életet lehet lehelni a flash-ba a Chromium alatt is, de én egyszerűen nem találtam a Kubuntus csomagkezelőben a pepperflash-t, minden módon kerestem, a plusz források be vannak kapcsolva.. Ha más is így járna, akkor (bár már leírták páran):
sudo apt-get install pepperflashplugin-nonfree
Ha esetleg valaki tudná, hogy vagy én mit csinálok rosszul, vagy a Kubuntuban mit kell még beállítani, hogy ezeket a most már standard kiegészítőket lehessen telepíteni, érdekelne. Hasonlóképpen, szintén ma, másik gép: Xubuntu 15.10, telepítettem volna a Google Chrome-ot az Ubuntu Szoftverközpontból, az sincs sehol sem. Chromium szépen felment. Mit kellene még átbillentenem?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Projektor topic
- VR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Eredeti játékok OFF topik
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon