- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
ubyegon2 #4812 üzenetére
>Egyébként elhangzott valahol az SSD kímélés kislaci kérdésével kapcsolatban?
Igen: SSD-nek nem ártok vele, annak csak a hibernáció nem tesz jót?
Erre írtam, hogy el kellene felejteni az 6-8 évvel ezelőtti SSD-ket. Azokat még nem ártott kímélni, de ezek a mai darabok már nem olyan érzékenyek.
Az én gépemben pl. csak egy SSD-van. Semmilyen kímélés nincs eszközölve. Van rajta swap, meg ott a temp meg a logok. Sőt, napi használatban egy VirtualBox-os Win8.>mi a fészkes fenének raktok SSD-t a gépetekbe, a HDD ugyanazt tudja sokkal olcsóbban.
Nagyon nagy tévedés!
Először is, a HDD hangos! MiniITX ház van az asztalomon, qrvára zavar ha zúgna (csak CPU venti van benne, leszabályozva 800 rpm-re)!
Nem csak az OS elindításáról van szó, hanem a többi programról is. Bizony, vannak emberek akik nem csak fosbúkra használják a gépüket.Itt pl. elég sokat megy a virtuális gép is. És ha ezt naponta 4-5 alkalommal kell shutdown-boot módszerrel életre keltenem, na ez engem zavar.
Egyébként meg miért nézik(tek) hülyének azt aki az SSD-s rendszerét is inkább altatja, mint leállítja?
(#4813) ubyegon2
A mobilosok most is mantrázzák a 12-16 órát! Az ősszel vettem a múmia 640-et (megbántam, mint a kutya amelyik hatot kölkedzett) és az eladó akkor is elmondta. Én meg csak nagy egyetértéssel bólogattam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest