Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
onpress
üzenetére
Üdv!
"930Gb-os és egy 5Gb-os partícióból!"
Inkább kb. 926 + 5, mert alapból csak 931,5 GBElőször is 5 GB szerintem kevés neki, mármint ha OS-ként akarod róla futtatni. Inkább 10-15+ GB kéne.
Valamint én úgy telepítettem külső vinyóra Linuxot (eOS + Mint), hogy megcsináltam pendrive-ra a bootolható telepítőket, majd arról bebootolva, a Live rendszerhez csatlakoztattam a külső merevlemezt. Annyi nehézség volt csak, hogy az először a Valami más lehetőségnél, a kézi partíciómegadásnál problémázott az eltoláson (Windows alatt 3 rd party programmal volt csinálja) és GParted által csak újra kellett formázni Ext4-re és utána simán engedte rá telepíteni.Utána simán csak Valami más opció és partíciómegadásnál a külső vinyóra (sdd) telepítettem a rendszert és a Grub is arra került. És természetesen rendesen elindult róla a rendszer, csak a boot sorrend beállítására kellett figyelni.
Szal megoldható ez simán mindenféle külső program nélkül is.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon