Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Most már az LMDE 2-t installáltam, ezért nem tudom kipróbálni.
Nem tudom miért, de amikor már régebben szerettem volna használni a Mintot, mindig belefutottam valami furcsaságba, ami más Linux alatt nem volt tapasztalható.
(#3390) ubyegon2
Az Ubuntu sem látta a fájljaimat, ez is érdekes volt.
------------------------------------------------------------
Mindenesetre jó tudni a szellemi hátteret is, ami remélhetőleg a rendszer biztonságára nem nyomja rá a bélyegét, ugyanis ilyen "nyilvános megmozdulásoknak" az illető állásfoglalásán túlmenően az lehet a veszélye szerintem, hogy megsokasodhatnak a rendszer támadói is.
A Linuxban éppen az tetszett meg sok esztendővel ezelőtt is, hogy nem tett különbséget az emberek között, inkább a nyíltságot, a barátságot sugározta (számomra ez a kép "jött le"), még akkor is, ha el lehet játszani vele a lázadót és az anarchistát is, attól függően, hogy a felhasználó éppen milyen "kalapot" visel.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Extraflame pellet kályha
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon