- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ltpalermo
csendes tag
sziasztok!
feleségem laptopjában meghalt a winchester, de a gép még garanciás így másikat nem vennénk bele, viszont jó két-három hónap mire hazajutunk, hogy garanciáztatni tudjuk és a gépre pedig szükség van.
ezért jelenleg egy pendrive-ról fut perzisztens módban a mint 17.2 és külső hdd-re mentjük az adatokat.
ill. csak mentenénk, mert a live session user-nek nincsenek írási, csak olvasási jogai (gondolom én), semmit nem lehet sem a pendrive-ra, sem a külső merevlemezre menteni. próbáltam másik felhasználót létrehozni, de ugyanez a helyzet.
tudna valaki segíteni? sajnos szinte egyáltalán nem értek hozzá, nem tudom hol lehet a hiba
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- MotoGP & WSBK
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest