Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Könnyű, egyszerű, mutatós óra a Honortól
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Érdekes lehet, milyen módon próbáltad frissíteni, hol találtál olyan helpet hozzá, ami alapján belevágtál!
eleinte én is ilyen trükkökkel öldöstem a disztrókat, lehet ezekből tanulni rendesen Én úgy tudtam, még dolgoznak a biztos frissítési módszeren. Itt van egy leírás, de ott az elején a figyelmeztetés is! A Blogjukon meg fog jelenni, ha a frissítés rendelkezésre áll.Ilyen esetekre hasznos:
valami backup megoldás, Systemback v. Mint sajátja, de az is, ha van külön /home mappa!
Vagy egy + telepítőnap.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
eleinte én is ilyen trükkökkel öldöstem a disztrókat, lehet ezekből tanulni rendesen Én úgy tudtam, még dolgoznak a biztos frissítési módszeren. Itt van egy 
Rowon