- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
105kacsa
őstag
Jó lett az összefoglaló

Nekem a 17.1 van fent LXDE Grafikus környezettel ami elvileg gyorsabb és kisebb igényű mint az
XFCE (erről az összefoglalóban nincs szó, miért?)
Ablakkezelő: OpenBox amiben van hőmérséklet figyelő amit az óra mellé kirakva állandóan látok(ez nekem létfontosságú mivel plusz usb-s hűtésem van az öreg laptopon amit ha melegszik be kell dugni)
Kipróbáltam a Voyager 14.04.04 LTS LightDM Ablakkezelővel ott pont ez a hőmérséklet figyelő nem volt benne.
Szóval ha nincs a tálcán hőmérséklet figyelő amit az óra mellé a jobb sarokba ki lehet rakni más linux verziókon azt hogy lehet megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rowon