- Apple iPhone 17 - alap
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
asztali gépemen is mint megy a 17.1, igaz itt radeon jó kártya biztosít engem a háttérről. Heroes of the storm szépen fut...
viszont a laposon intel graphics van. Ami leírást találtam és csináltam azt írta hogy nem megfelelő disztribúció. Ma már 4x raktak fel linuxot. Ubuntu 14,04, mint 17, 17.1, most fogom felhúzni az xface-t 17-est.
Még van pár tippem, de ha tudod hogy mi okozza ezt akkor azt megköszönöm ha felvilágosítod homályos elmém mert nagyon segítene nekem. És ezt nem szarkazmusból mondom. Ha leírnád hogy mit hol keressek/csináljak azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon