- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
<>jana<>
senior tag
Üdv mindenkinek! Lenne egy apró problámám . Adsl netem van, és routeren keresztül osztom meg 3 gép között. Két windows és egy linux. A linuxos gépen azt vettem észre, hogy bekapcsolás után rövid idővel vissza esik az internet sebbessége. Általában 800-900 k között jön le bármi amit letöltök.Linux alatt ez leesik 45-55 kb/s ra. Windowsos gépeken minden rendben van. Több gépre is telepítettem linuxot, több routerrel kipróbáltam, az eredmény mindég ugyan az. Linux beállítások között lehet a hiba.
Kipróbáltam : Linux Mint , Mint KDE, Ubuntu, Kubuntu,
Több Hálókártyával is. Ha van valami ötletetek hol kutakodjak tovább, azt megköszönném. Szeretném a saját gépemen megtartani a Mint KDE változatát, de így nem tudom használni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Háztartási gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Cyberpunk 2077
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- World of Tanks - MMO
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest