- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Üdv,
Thinkpad X200S gépem van. Az intel 4500MHD videovezérlővel van gondom vidólejátszásnál. A Sony AS100V kamera 50Mbps videóját néztem volna meg, de VLC, SMPlayer és a CMPLayer is problémás. VLC szétesik a kép, hang ok, sebesség jó. SMPLayer kép ok csak lassabb, hang akad. CMPlayer mint az SMPLayer. A HW gyorsítás hiányzik.
Arra jutottam eddig, hogy az intel és libva csomagokat felrakva van mpeg2 gyorsításom vainfo szerint. Az Arch wikin írják hogy az ő h264-es driverükkel sem tökéletes a lejátszás. Akadozik. Még nem próbáltam.
Ugyanezt tapasztaltam win7 64bit alatt is az MPC-HC lejátszóval. Lejátsza, kép és hang a helyén, de akadozik picit.
Van egy nem inteles intel driver, ami a 4500-tól támogatja a vezérlőket, de ott is inkább már a HD-kat.
Ez lenne a vége a technikának?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen NAS-t vegyek?
- GTA: Vice City
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon